Over ons

Rosa Sporthorses is een onderneming waarbij de dagelijkse leiding in handen is van Ronald Boers en Sanne Winters, tevens eigenaren van Stal ’t Kabel.
Ons team bestaat uit Ronald, Sanne, Esmee (dochter van Ronald & Sanne) en Armando.

Ronald Boers is binnen Rosa Sporthorses verantwoordelijk voor de in- en verkoop van de veulens, sportpaarden en pony’s. Hij beschikt over een goed netwerk in zowel binnen- als buitenland. Vertrouwen, eerlijke handel en transparantie zijn de speerpunten van zijn manier van werken.

Sanne Winters is een ervaren Grand Prix amazone en heeft al veel paarden opgeleid en in wedstrijdverband uitgebracht. Tevens is zij volledig gediplomeerd ORUN-instructrice en geeft zij les tot en met Lichte Tour niveau. Sanne neemt binnen Rosa Sporthorses de dagelijkse training van de sportpaarden voor haar rekening. Zowel het trainen van de paarden, als het begeleiden van de ruiters zijn haar specialiteit.

Na aankoop van uw paard is het mogelijk om uw paard door Sanne verder door te laten trainen tot een gewenst niveau. Tevens kunt u bij haar lessen nemen om een goede combinatie te worden met uw paard.

Esmee Boers, dochter van Ronald en Sanne, rijdt zeer verdienstelijk op Internationaal niveau. Haar talent is dan ook een welkome aanvulling bij de opleiding van de sportpaarden.

Armando Jansen is ondernemer en mede eigenaar van Harry’s Horse, een bekend Nederlands paardensport merk . Armando houdt zich voornamelijk op de achtergrond bezig met de zakelijke kant van Rosa Sporthorses en beschikt over een uitgebreid internationaal netwerk in de paardensport.

Werkwijze

Op het moment dat u geïnteresseerd bent in een van onze sportpaarden/-pony’s, kunt u een afspraak met ons maken. Ronald kan u desgewenst ophalen vanaf luchthaven Schiphol, waarna ons team u welkom heet op stal. Hierin zullen we uw wensen bespreken en daarbij een passend paard zoeken.

Aankoop
Indien u besloten heeft een paard bij ons aan te schaffen begeleiden wij u in het aankooptraject. Denk hierbij aan het koopcontract, eventuele verzekeringen en bijvoorbeeld de dagelijks verzorging en training.

Dierenarts
Alle paarden van Rosa Sporthorses zijn klinisch en röntgenologisch goedgekeurd. Alle keuringen zijn toegestaan, ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Wij hebben goede contacten met objectieve paardenartsen.

Transport
Als het paard is goedgekeurd en aangeschaft, zorgt Rosa Sporthorses er voor dat het paard veilig bij u op stal afgeleverd wordt. Dit geldt voor zowel binnen- als buitenland.

Ons team

Met passie & inzet streeft ons team naar het perfect verzorgen en trainen van de sportpaarden en -pony’s.