Rosa Sporthorses Over ons Background Over ons Rosa Sporthorses

Over ons

Rosa Sporthorses is een familiebedrijf gerund door Ronald Boers en Sanne Winters, tevens eigenaren van Stal ’t Kabel. We zijn gespecialiseerd in het opleiden van talentvolle dressuurpaarden en -pony’s.

Ons team bestaat uit Ronald, Sanne, Silke, Katie en Esmee (dochter van Ronald & Sanne). Samen zijn wij verantwoordelijk voor Rosa Sporthorses. Met passie en inzet streven wij met elkaar naar het perfect verzorgen en trainen van de paarden en pony’s, zodat u een geweldig fijn paard bij ons koopt en daar thuis veel plezier aan beleeft.

Ronald Boers

Ronald is binnen Rosa Sporthorses verantwoordelijk voor de in- en verkoop van de sportpaarden en -pony’s. Hij heeft een goed netwerk in zowel binnen- als buitenland. Vertrouwen en eerlijke handel zijn de speerpunten van zijn manier van werken, hij vindt het heel belangrijk dat er transparant gewerkt wordt, zowel naar de paarden als naar de klant toe.

Ronald werkt nauw samen met Diverse fokkers, daarvoor kunnen wij betere dressuurpaarden aan u aanbieden en streven wij naar het vinden van een perfecte combinatie van paard en ruiter. Ronald gaat graag voor u op zoek naar ‘the perfect match’.

Sanne Winters

Sanne is een ervaren Subtop amazone en heeft al veel paarden opgeleid en in wedstrijdsport uitgebracht. Tevens is zij volledig gediplomeerd ORUN-instructrive en geeft zij les tot en met Lichte Tour niveau.

Sanne neemt binnen Rosa Sporthorses de dagelijkse training van de sportpaarden voor haar rekening. Zowel het trainen van de paarden, als het begeleiden van de ruiters zijn haar specialiteit.

Na aankoop van uw paard is het mogelijk om uw paard door Sanne verder door te laten trainen tot een gewenst niveau. Tevens kunt u bij haar lessen nemen om een goede combinatie te worden met uw paard.

Werkwijze

Op het moment dat u geïnteresseerd bent in een van onze sportpaarden/-pony’s, kunt u een afspraak met ons maken. Ronald kan u desgewenst ophalen vanaf luchthaven Schiphol, waarna ons team u welkom heet op stal. Hierin zullen we uw wensen bespreken en daarbij een passend paard zoeken.

Aankoop
Indien u besloten heeft een paard bij ons aan te schaffen begeleiden wij u in het aankooptraject. Denk hierbij aan het koopcontract, eventuele verzekeringen en bijvoorbeeld de dagelijks verzorging en training.

Dierenarts
Alle paarden van Rosa Sporthorses zijn klinisch en röntgenologisch goedgekeurd. Alle keuringen zijn toegestaan, ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Wij hebben goede contacten met objectieve paardenartsen.

Transport
Als het paard is goedgekeurd en aangeschaft, zorgt Rosa Sporthorses er voor dat het paard veilig bij u op stal afgeleverd wordt. Dit geldt voor zowel binnen- als buitenland.

Ons team

Met passie & inzet streeft ons team naar het perfect verzorgen en trainen van de sportpaarden en -pony’s.